Verktøy
For utvikling av gode prototyper kreves det godt verktøy. På denne siden presenteres noen av verktøyene BEDKO AS arbeider med.
Elektronikkdesign og kortutlegg


BEDKO AS har proff lisens på EAGLE og benytter dette til elektronikkdesign. Dette er et kraftig og brukervennlig verktøy som inneholder det som trengs av funksjoner for å gjøre den type utlegg BEDKO utfører.

Komponenter som ikke finnes i EAGLES standardbibliotek, lages ved behov. Ved å holde seg til et standard utvalg av komponenter er det ikke nødvendig å lage mange nye komponenter, men der det er spesielle hensyn og ta, blir dette ofte løsningen.

Mekaniske tegninger

For design av mekaniske tegninger bruker BEDKO AS progeCAD. Dette verktøyet er basert på InteliCAD plattformen, med et brukergrensesnitt som ligger veldig tett opp mot AutoCAD. Verktøyet støtter hovedsaklig samme filformat som AutoCAD, f.eks. dwg, dwf, dxf og 3ds. ProgeCAD kan håndtere både 2D og 3D tegninger.Loddeutstyr

BEDKO benytter hovedsaklig OKI Metcal utstyr. For håndlodding brukes Metcal MX5000 systemet. Dette er et profesjonelt loddesystem som inneholder verktøy for mange ulike loddeoperasjoner, både SMD og hullmontert.

Vi har også en Infrared Reflow Ovn fra CIF, FT02, for SMD lodding.

I tillegg har vi OKI utstyr for varmluft lodding, og preheater.